Glowbox Φεβρουαρίου 2015 !!!

13 Φεβρουαρίου, 2015 § 6 Σχόλια

Σας περιμένω στο νέο WebSite μου BeautyBook.gr

Marsala-beautybook-social-image

!

firstΤο Glowbox του φετινού Φλεβάρη μου χτύπησε την πόρτα σήμερα, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή τη φορά περιέχει 5 προϊόντα. Τα τρία είναι σε κανονικό μέγεθος και τα άλλα δύο είναι δείγματα. Πάμε να τα δούμε.

FRESH LINE Botanical Hair Recipes Shampoo

fresh line1To σαμπουάν είναι της εταιρίας Fresh Line από τη σειρά Ερατώ για κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά. είναι σε κανονικό μέγεθος κι ενώ είναι σφραγισμένο, μοσχοβολάει όλο το κουτάκι εξαιτίας του. Υπέροχη μυρωδιά. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

 I LOVE… Set καρδιά με αφρόλουτρο και lip gloss.

i love...2Δύο προϊόντα της εταιρίας I LOVE μέσα σε μια υπέροχη διάφανη, πλαστική καρδούλα. Το lip gloss είναι με άρωμα strawberries & cream και είναι στα 5ml, ενώ το shower gel είναι με άρωμα raspberry & blackberry και είναι στα 30ml. Πολύ γλυκό δωράκι για να το προσφέρετε στη μαμά σας ή στην κολλητή σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί όχι;

 LILI LOLO natural eye pencil brown

lili lolo3Ένα μολύβι ματιών από την εταιρία LILI LOLO σε κανονικό μέγεθος. Είναι μαλακό, γράφει εύκολα και σβήνεται όμορφα. Για τη διάρκεια του δε μπορώ να σας μιλήσω ακόμα. Τα συστατικά του είναι φυσικά, έχει διάρκεια ζωής 2 χρόνια και έχει 11,4 γραμμάρια προϊόντος. pencil swatch

MARIO BADESCU Face Scrub

badescu4Το πρώτο δειγματάκι του κουτιού είναι από την εταιρία MARIO BADESCU που έχει πολύ καλά προϊόντα skin care. Το συγκεκριμένο είναι ένα προϊόν απολέπισης προσώπου με φράουλα! Μυρίζει φραουλένια και οι κόκκοι του είναι τα σποράκια από το εξωτερικό της φράουλας! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

badescu inside

NOURISH SKINCARE Argan Skin Renew

nourish5Το τελευταίο προϊόν του κουτιού είναι ένα δειγματάκι (2 ml) μίας κρέμας προσώπου της εταιρίας Nourish. Υπόσχεται ότι επαναφέρει την υγρασία του προσώπου και επιδιορθώνει τις φθορές της. We’ ll see.

Πώς σας φάνηκε το κουτάκι μου; Εγώ νομίζω ότι, αν και δεν είναι τόσο υπέροχο όσο το κουτάκι του Ιανουαρίου, παρόλα αυτά είναι αρκετά καλό. Χαίρομαι που περιείχε προϊόντα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ και ανυπομονώ να δοκιμάσω το σαμπουάν της Fresh Line και το scrub από MARIO BADESCU. Μπράβο βρε Glowbox!

Θα περιμένω όπως πάντα να μου πείτε τι περιείχε το δικό σας κουτάκι.

Φιλάκια πολλά!

Tagged: , ,

§ 6 Responses to Glowbox Φεβρουαρίου 2015 !!!

Πες μας τη γνώμη σου

What’s this?

You are currently reading Glowbox Φεβρουαρίου 2015 !!! at B e a u t e l y n.

meta