TheBalm SMOKE BALM smokey eye palette!

18 Απριλίου, 2015 § 2 Σχόλια

Σας περιμένω στο νέο WebSite μου BeautyBook.gr

Marsala-beautybook-social-image

!

thebalm

Γεια σας! Το σημερινό post αφορά την τριπλή παλέτα σκιών SMOKE BALM της εταιρίας theBalm η οποία μου έχει κλέψει την καρδιά!

package

Η συσκευασία σε κερδίζει αμέσως (πράγμα σύνηθες για τα προϊόντα της theBalm)! Το υλικό της είναι σκληρό χαρτόνι και πάνω της υπάρχει μία ξανθιά κοπέλα, καθώς και το αξιολάτρευτο μήνυμα : “WARNING: MEN MAY STOP, DROP, AND ROLL”!  Επιπλέον στη συσκευασία αναγράφεται η ποσότητα των σκιών (10.2 γραμμάρια), τα συστατικά της, καθώς και συμβουλές εφαρμογής των σκιών.

inside

Όταν ανοίγουμε τη συσκευασία βλέπουμε στη μία πλευρά ένα καθρεφτάκι και στην άλλη πλευρά τρεις σκιές με τα ονόματά τους. Επιπλέον παρατηρούμε ότι κλείνει μαγνητικά.

Τα χρώματα είναι τα εξής:

eyeshadows

BLAZE: Μαύρη σκιά με πολύ μικρά ασημένια glitter

blaze

SPARK: Ματ καφέ taupe σκιά (μοβίζει αρκετά)

spark

FLAME: μπεζ σαμπανιζέ σατινέ σκιά

flame

Η πρώτη μου κίνηση πάντα είναι να τοποθετήσω την πολύ κολακευτική SPARK στην κόγχη μου για βάθος, αλλά και ως μεταβατικό χρώμα. Έπειτα αν θέλω να κάνω έντονο μακιγιάζ παίζω ποικιλοτρόπως με τις λάμψεις της FLAME και το μαύρο της BLAZE μέχρι να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ενώ αν θέλω ένα διακριτικό μακιγιάζ τοποθετώ απαλά την FLAME στο κινητό βλέφαρο και έχω τελειώσει.

sw1

Οι ποιότητα των σκιών είναι φανταστική! Ένα απαλό άγγιγμα του πινέλου σου πάνω στη σκιά αρκεί για να αποδώσει το χρώμα της! Ειδικά η απόχρωση BLAZE έχει τόσο έντονη απόδοση που ίσα που ακουμπάω τις μπροστινές τριχούλες του πινέλου μου σε αυτή και μετά τινάζω και την περίσσεια ποσότητα. Επιπλέον έχουν αρκετά καλή διάρκεια και θρυμματίζονται ελάχιστα.

sw1

Αυτή η παλέτα είναι η απόλυτη παλέτα για κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και για την τσάντα. Μπορείς να κάνεις από ένα απαλό φυσικό μακιγιάζ ματιών μέχρι και ένα πολύ έντονο βραδινό smokey look. Επειδή έχουν φροντίσει ώστε κάθε σκιά να έχει διαφορετικό τελείωμα, καλύπτονται όλα τα γούστα και μπορείς να παίξεις με τις υφές ώστε κάθε φορά το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό!

Την παλέτα SMOKE BALM μπορείτε να τη βρείτε σε φυσικά καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα theBalm καθώς και σε online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η τιμή της στην Ελλάδα είναι γύρω στα 18 ευρώ. Εγώ συνήθως αγοράζω τα προϊόντα της theBalm από το makemeup.gr και το beautytestbox.gr.

 Πως σας φαίνεται η παλετίτσα αυτή; Εγώ πάντως την έχω λατρέψει!

Μέχρι το επόμενο post σας δίνω χρωματιστά φιλιά!

Tagged: , , ,

§ 2 Responses to TheBalm SMOKE BALM smokey eye palette!

Πες μας τη γνώμη σου

What’s this?

You are currently reading TheBalm SMOKE BALM smokey eye palette! at B e a u t e l y n.

meta