Glowbox Μαΐου 2015 !!!

22 Μαΐου, 2015 § 6 Σχόλια

Σας περιμένω στο νέο WebSite μου BeautyBook.gr

Marsala-beautybook-social-image

!


glowbox maiou

Μετά από λίγους μήνες αποχής από τον κόσμο των συνδρομητικών κουτιών είπα να ενδώσω αυτό το μήνα στο Glowbox! Ο λόγος είναι ότι το email που με ειδοποίησε ότι άνοιξαν οι συνδρομές ανέφερε ότι το συγκεκριμένο κουτάκι είναι μία συνεργασία με τη Fresh Line. Οπότε φαντάστηκα υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα και μυρωδιές και δε μπόρεσα να αντισταθώ!

Όταν όμως παρέλαβα το κουτάκι μου και το άνοιξα με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Μία γυάλινη συσκευασία είχε σπάσει και είχε λιώσει το μαύρο χαρτάκι που έχει μέσα το κουτί με αποτέλεσμα μία μαύρη πηχτή γλίτσα να έχει κολλήσει παντού. Οπότε κουτάκι και προϊόντα ήταν άχρηστα. Επικοινώνησα αμέσως με το Glowbox και η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και πολύ επαγγελματική. Μου ζήτησαν συγνώμη και μου έστειλαν καινούριο κουτάκι.

sorry

Πραγματικά θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να γίνονται γνωστές ώστε οι σωστοί επαγγελματίες  που σέβονται τον πελάτη να λαμβάνουν την επιδοκιμασία του κοινού. Μπράβο στο Glowbox!

Ας δούμε λοιπόν τι ήρθε μέσα στο κουτάκι μου…

Ποσειδώνας body splash

Το πρώτο προϊόν είναι το body splash Ποσειδώνας στα 20ml. Το λάτρεψα. Αν θα περιέγραφα τη μυρωδιά του καλοκαιριού κάτι τέτοιο θα είχα στο μυαλό μου. Υπέροχο δροσιστικό και φρέσκο με πολύ καλή ένταση και διάρκεια.

Αφροδίτη serum

Το δεύτερο προϊόν είναι το body sculpture Intensive Serum Αφροδίτη στα 60ml. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα προϊόν από αυτή τη σειρά γιατί ακούω ότι είναι αρκετά αποτελεσματική. Αλλά η τσουχτερή της τιμή με σταματούσε. Ορίστε λοιπόν η ευκαιρία μου!

Ήφαιστος cream

Το τρίτο προϊόν είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου Ήφαιστος στα 15 ml. Πολύ βολικό μέγεθος για την τσάντα αν και η γυάλινή του συσκευασία είναι αυτή που δεν άντεξε και χάλασε το πρώτο μου κουτάκι. Παρόλα αυτά είναι απόλυτα χρήσιμο για το καλοκαίρι.

Τερψιχόρη shampoo shampoo again

Το τέταρτο προϊόν είναι σαμπουάν στέρεης μορφής από τη σειρά Τερψιχόρη στα 70gr. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στέρεο σαμπουάν και πραγματικά ανυπομονώ.

Μοχίτο mojito

Το πέμπτο προϊόν είναι ένα αφρόλουτρο Mojito στα 60ml. Όντως μυρίζει mojito και η αίσθησή του είναι πολύ δροσιστική και αναζωογονητική.

Ετυμηγορία: Θεωρώ ότι και τα πέντε προϊόντα του κουτιού θα τα χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους μέσα στο καλοκαίρι! Το αντηλιακό απόλυτα χρήσιμο, το αφρόλουτρο ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, το σαμπουάν πολύ καινοτόμο και εύκολο στη μεταφορά, το serum σώματος απαραίτητο για να διώξουμε την κυτταρίτιδα πριν την παραλία και το body splash… μμμμμ ΥΠΕΡΟΧΟ! Σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα μου κουτάκια.

Εσάς πως σας φάνηκε το κουτάκι του Μάϊου;

Θα το παραγγείλετε;

Αν το έχετε ήδη παραγγείλει σας έστειλαν τα ίδια προϊόντα;

Μέχρι το επόμενο post φιλάκια πολλά!

Tagged: , , ,

§ 6 Responses to Glowbox Μαΐου 2015 !!!

Πες μας τη γνώμη σου

What’s this?

You are currently reading Glowbox Μαΐου 2015 !!! at B e a u t e l y n.

meta